BEDRIJFSUITJE OP MAAT? LAAT ONS JOUW WENSEN WETEN EN WE GAAN VOOR JE AAN DE SLAG!

logo supstek de sup verhuur van noord-holland

SUPSTEK MONNICKENDAM

Dit pittoreske stadje (ja, ze hebben zelfs stadsrechten!) ligt net boven Amsterdam en heeft een waanzinnig mooie historische binnenstad. Die binnenstad is deels nagemaakt in het Zuiderzeemuseum. En daar sup jij met SUPSTEK doorheen! Door de kleine grachtjes sup je langs oude grachtenhuisjes en de Grote Kerk. Maar ook een stukje binnenwater met een meertje waar je lekker met je voeten in het water kan genieten van de rust. En wil je daarna nog even gezellig een terrasje pakken, lees dan vooral even door!

Nog even wat handige informatie voor je op een rijtje:

 1. Opstap-adres
  We starten onze route vanaf Nieuwezijds Burgwal 47 in Monnickendam
 2. Parkeren
  Parkeren kan op het parkeerterrein aan de Kermergracht. Hier is voldoende gratis parkeermogelijkheid voor iedereen. Het adres voor je navigatie is Kermergracht 4, 1141 BJ in Monnickendam. Je kunt vanaf daar lopend naar Nieuwezijds Burgwal 47 (5 min)
 3. Ontvangst
  Wij wachten jullie op, leggen jullie de SUP-basics uit en helpen jullie op weg. Ook krijg je van ons een drybag voor je telefoon en route mee
 4. Geen horeca/toilet
  Er is op de opstapplek geen horeca dus zorg dat je zelf drinken en snacks meeneemt. Ook is er geen toilet-mogelijkheid dus hou hier ook rekening mee als je van huis vertrekt.

NA HET SUPPEN

Wil je na het suppen lekker wat eten? Vanaf onze opstapplaats is het ongeveer 5 minuten lopen naar de oude binnenhaven van Monnickendam waar naast leuke eye catchers als de Speeltoren, de middendam en de Langebrug veel eettentjes zitten. Onze absolute favorieten zijn tapas bij Los del Puerto, de kip van ’t spit van de Koperen Vis, de geitenkaas salade van de Ouwe Blauwe, de sushi van Beuqz, de burgers van de Bierderij en de frietjes van Bob & Co.

Kortom, genoeg redenen om lekker met je familie, vrienden of collega’s te komen suppen! Wij kunnen niet wachten om jullie kennis te laten maken met onze mooie SUPSTEK-kies en hopen je snel op de SUP te mogen helpen!