BEDRIJFSUITJE OP MAAT? LAAT ONS JOUW WENSEN WETEN EN WE GAAN VOOR JE AAN DE SLAG!

logo supstek de sup verhuur van noord-holland

SUPSTEK KROMMENIEDIJK

Als je van weilanden, dieren en rust houdt, dan is Krommeniedijk helemaal jouw place to be! Dit lintdorp (met allemaal leuke authentieke Zaanse huisjes!) wordt namelijk compleet omringd door natuur en grenst zelfs aan een beschermd vogelgebied, namelijk de Woudpolder. Vanaf de opstapplek peddel je zo de Indijk op. Vanaf dat punt hebben wij verschillende mooie routes die je langs Krommeniedijk laten genieten van de mooie polder. Onderweg kom je onder andere koeien, schapen en allerlei soorten vogels tegen. Even uitrusten en genieten van de rust om je heen? Dat kan bij de kano-opstapplekken of gewoon lekker dobberend op de meren.

En wil je daarna nog even gezellig een terrasje pakken, lees dan vooral even door!

Nog even wat handige informatie voor je op een rijtje:

 1. Opstap-adres
  We starten onze route vanaf de parkeerplaats voor Krommeniedijk 110 in Krommenie.
 2. Parkeren
  Parkeren kan op het parkeerterrein naast ’t Spuithuis (dus aan het meer de Indijk). Hier is voldoende gratis parkeermogelijkheid. Het adres voor je navigatie is Krommeniedijk 110, 1562GN Krommenie.
 3. Ontvangst
  Wij wachten jullie op, leggen jullie de SUP-basics uit en helpen jullie op weg. Ook krijg je van ons een drybag voor je telefoon en route mee
 4. Geen horeca/toilet
  Er is op de opstapplek geen horeca dus zorg dat je zelf drinken en snacks meeneemt. Ook is er geen toilet-mogelijkheid dus hou hier ook rekening mee als je van huis vertrekt.

NA HET SUPPEN

Wil je na het suppen lekker wat eten? Vanaf onze opstapplaats is het ongeveer 5 minuten rijden naar Krommenie of Uitgeest waar veel eettentjes zitten. Onze absolute favorieten zijn de tonijnsalade van Grand Cafe Atlantic, de gerookte paling van Schippersrijk, de wrap van Havenrijk of de tagliatelle van Krelis.

Kortom, genoeg redenen om lekker met je familie, vrienden of collega’s te komen suppen! Wij kunnen niet wachten om jullie kennis te laten maken met onze mooie SUPSTEK-kies en hopen je snel op de SUP te mogen helpen!