BEDRIJFSUITJE OP MAAT? LAAT ONS JOUW WENSEN WETEN EN WE GAAN VOOR JE AAN DE SLAG!

logo supstek de sup verhuur van noord-holland

SUPSTEK BERKHOUT

Als je van weilanden, dieren en rust houdt, dan is Berkhout helemaal jouw place to be! Dit kleine dorpje ligt net voor Hoorn en wordt net als Krommeniedijk compleet omringd door natuur. Vanaf de opstapplek peddel je zo over ‘de Tocht’ door een tunnel van bomen de weilanden in of juist langs het dorp. Boerderijen, weilanden, leuke huisjes. Je komt echt van alles tegen onderweg. Je kunt zelfs helemaal doorsuppen tot Hoorn!

 

Nog even wat handige informatie voor je op een rijtje:

 1. Opstap-adres
  We starten onze route vanaf Westeinde 344c in Berkhout.
 2. Parkeren
  Parkeren kan op het bovenstaande adres. Je kunt dat adres gebruiken voor je navigatie.
 3. Ontvangst
  Wij wachten jullie op, leggen jullie de SUP-basics uit en helpen jullie op weg. Ook krijg je van ons een drybag voor je telefoon en route mee
 4. Geen horeca/toilet
  Er is op de opstapplek geen horeca dus zorg dat je zelf drinken en snacks meeneemt. Ook is er geen toilet-mogelijkheid dus hou hier ook rekening mee als je van huis vertrekt.

NA HET SUPPEN

Wil je na het suppen lekker wat eten? Vanaf onze opstapplaats rij je ongeveer 15 minuten naar de binnenhaven van Hoorn waar veel eettentjes zitten. En ga je liever de andere kant op? Villa Groet in Avenhorn heeft een prachtig terras aan het water, en dat op 5 minuten afstand!

Kortom, genoeg redenen om lekker met je familie, vrienden of collega’s te komen suppen! Wij kunnen niet wachten om jullie kennis te laten maken met onze mooie SUPSTEK-kies en hopen je snel op de SUP te mogen helpen!