BEDRIJFSUITJE OP MAAT? LAAT ONS JOUW WENSEN WETEN EN WE GAAN VOOR JE AAN DE SLAG!

logo supstek de sup verhuur van noord-holland

GROEPEN

Suppen met een groep, met je collega’s, management team of vrienden het water op. Goede gesprekken voeren, lachen en nog sportief bezig ook. Dit klinkt toch als een heerlijk uitje? Of juist suppen een onderdeel laten zijn van een vrijgezellenfeest?

De mogelijkheden zijn ook nog eens eindeloos. Wil je graag vergaderen, suppen en daarna een barbeque? Of juist lekker suppen met pizza’s en een borrel? En dit nog aanvullen met SupYoga? We gaan dan ook graag in gesprek om jullie wensen en ideeën te bespreken. Voor ons is niks té gek! Na het gesprek gaan wij aan de slag om een te gek concept neer te zetten en ontvang je een offerte op maat. Suppen met een groep is té gek en voor iedereen!

suppen met een groep supstek suppen noord-holland

SUPPEN MET EEN GROEP, WAT GAAN WE DOEN?

We beginnen de dag met een korte uitleg over suppen. Zodat jullie de basics onder de knie krijgen. We leggen de boards in het water waarna iedereen kan gaan proberen de balans te vinden op het board. Je kunt er overigens ook voor kiezen om zittend te suppen. Er zijn kayak-zitjes beschikbaar die aan het SUP-board bevestigd kunnen worden. Als laatste stemmen we de peddels af en dan kunnen we gaan!

De Supstek-gids zal jullie meenemen langs een vooraf gekozen route. Dit kan in een van onze vestigingen in Krommenie, Monnickendam of Berkhout zijn maar ook op een andere plek in Noord-Holland.

De SUP-tour kan aangevuld worden met allerlei leuke opties. Denk hierbij aan een lunch maar ook een barbecue of SUP Clean UP. Hebben jullie zelf een leuk idee? Leg het ons voor en wij kijken wat we kunnen organiseren!

Suppen is voor iedereen! Jong en oud, beginner of gevorderd, iedereen kan het! Dat beloven we! We leggen de beginselen uit en je kan het water op! Volg ons op Instagram om te zien hoe leuk suppen met een groep is!