BEDRIJFSUITJE OP MAAT? LAAT ONS JOUW WENSEN WETEN EN WE GAAN VOOR JE AAN DE SLAG!

logo supstek de sup verhuur van noord-holland

MET SUPSTEK ORGANISEREN WIJ DE LEUKSTE EVENTS!

Met SUPSTEK organiseren wij de leukste events bij jou in de buurt! van SupCleanUp tot SupYoga, van netwerk events tot VrijMiBo’s. Houdt ook vooral onze socials in de gaten voor meer informatie over de events.

SUP CLEAN UP

We weten allemaal dat we liever moeten zijn voor het klimaat. En dat begint bij onszelf! Daarom organiseren wij meerdere keren per jaar de SupCleanUp. Samen gaan we de sup op om afval uit het water te ‘vissen’. We organiseren dit op meerdere locaties en meerdere keren per jaar. Samen houden we de sloten en plassen schoon! 

Tickets om mee te doen kun je kopen in onze shop. 50% van de opbrengst gaat naar het goede doel.

v.a. 6 personen
90 minuten
€ 15 incl board + peddel + hoes
€ 10 eigen board

Met SUPSTEK organiseren wij de leukste events
Met SUPSTEK organiseren wij de leukste events

SUPYOGA

Binnenkort is het zover, we gaan beginnen met SupYoga! Hoe leuk! Dubbel werken aan je lijf, maar dan heerlijk op het water. Wij kunnen in ieder geval niet wachten.

Houdt onze socials of onze nieuwsbrief in de gaten wanneer we gaan starten en op welke locaties.

NETWERKEN

Met SUPSTEK organiseren wij de leukste events en netwerken is hot! En netwerken op het water is pas helemaal té gek! Op deze manier wordt netwerken ook nog eens heel ontspannen.

We kunnen niet wachten ons eerste netwerkevent te gaan organiseren. Houdt onze socials of onze nieuwsbrief in de gaten wanneer we gaan starten en op welke locaties.

Met SUPSTEK organiseren wij de leukste events