BEDRIJFSUITJE OP MAAT? LAAT ONS JOUW WENSEN WETEN EN WE GAAN VOOR JE AAN DE SLAG!

logo supstek de sup verhuur van noord-holland

FAQ

Heb je vragen over het suppen, wat je allemaal mee moet nemen of welke kleding je aan moet? Wij proberen alles voor je te beantwoorden in deze FAQ.

Staat jouw vraag en antwoord er niet tussen, laat het ons weten via het contactformulier en dan beantwoorden we je vraag natuurlijk alsnog!

Wij zullen je bij het ophalen van de boards helpen met opstappen en je een korte uitleg geven over het suppen. Je gaat vol zelfvertrouwen en met redelijk evenwicht het water op. Promised!

Trek aan waar jij je comfortabel in kunt bewegen. Dat kan sportkleding zijn maar ook gewoon een comfy broek en truitje. Je hoeft geen swimwear of wetsuit aan. En je schoenen kun je ook thuislaten, op onze boards ga je met blote voeten!

Je krijgt van ons alle SUP-gear mee die je nodig hebt; board, peddel, waterdichte tas (voor je telefoon / sleutels), poncho en eventueel kayak-zitje. Je hoeft dus nergens meer aan te bedenken behalve:

Een extra set kleding als je denkt dat je zult vallen 😉 Als het wat kouder is, raden we een warme jas aan. Is het warm weer, is zonnebrand en pet handig om bij je te hebben. Verder een flesje water en snacks voor onderweg

Wij houden in de gaten hoe het weer is op de dag dat jullie gaan suppen. Is het slecht (vanaf windkracht 5, stort-regenval, mist of onweer), dan zullen wij contact met je opnemen om jullie sup-moment kosteloos te verzetten. Wil je zelf helemaal annuleren, dan brengen wij hiervoor een fee van 40% in rekening